Welkom

Beerstorming nodigt u uit om uw eigen bier voor te stellen, uit te werken en te brouwen.

Beerstorming is een creatief concept. In deze omgeving versmelten ideeën, advies en meningen zich. Beerstorming zorgt voor een unieke ervaring, U zal nieuwe smaken en aroma’s ontdekken in bier. 

Een unieke ervaring

Beerstorming nodigt u uit om, gedurende een avond, ideeën, meningen en verlangens uit te wisselen om zo tot een eigen brouwsel te komen. In een micro-brouwerij onder leiding van een gepassioneerde meesterbrouwer, zal u geïntroduceerd worden om deel te nemen aan de verschillende stappen van het brouwen van uw eigen bier. 

 

 

Degusteren

Ontdek de smaken van onze brouwerij.

Na een inleiding over het degusteren, krijgt u de kans om 4 speciale bieren te proeven. Deze zijn gebrouwd in onze micro-brouwerij. Bovendien krijgen jullie nog een growler van 1,9 liter van het bier dat u het meest heeft gesmaakt. U hoeft hiervoor niet te reserveren. 

Brewing experience

Tijdens deze unieke ervaring zal u uw eigen bier leren brouwen, samen met uw vrienden en collega’s.

U zal ideeën uitwisselen, ingrediënten kiezen, het recept uitwerken voor het brouwen van je eigen unieke bier. Tijdens elke stap van dit proces zullen jullie nieuwe smaken, aroma’s en geuren ontdekken, die jullie nooit van te voren zijn tegengekomen. 

Bovendien voorzien wij lekkere tapas en een volledige maaltijd, met uiteraard bijpassende bieren à volonté!

Na 2 maanden mogen jullie je eigen creatie komen ophalen.

_JOM1613.jpg

Private brewing experience

Jullie zijn een groep van 7 tot 14 personenjullie hebben al een idee van welk soort bier jullie willen brouwen?  Of u zoekt een originele teambuildingsactiviteit?

Boek dan deze unieke belevenis en onze brouwerij is de uwe!  Onze meesterbrouwer staat volledig ter uwer beschikking.  Leer, proef, ervaar en creëer.  Het resultaat:  Je eigen unieke bier.  Tapas en een maaltijd zijn inbegrepen

De brouwerij kan in zijn geheel geprivatiseerd zijn voor uw evenement. 

 

 
B-.png

Volg onze verschillende brouwketels

Volg ons op de sociale netwerken. Share, like, comment en stem naar uw zin! #beerstormingbxl.