reserveer

We hebben 3 verschillende formules.

We zijn vrij flexibel wat betreft data’s, uren en het aantal personen. Neem contact voor meer info.

Al onze formules zijn beschikbaar als een cadeaubon.

Degusteren

Omvat een introductie in de wereld van het bier brouwen, een rondleiding in onze micro-brouwerij en een inleiding over de degusteren van bier.

Uiteraard krijgt u de gelegenheid om onze 4 bieren van het vat te proeven. U zal de kans krijgen om een growler te vullen met 2 liter bier naar keuze. Voor deze formule hoeft u niet te reserveren. De kostprijs is 25€. Duur: +-1h30


The brewing experience

De meester brouwer begeleidt jullie tijdens elke stap in het brouwproces.  Het creëren van een eigen recept en uiteindelijk het brouwen zelf. 

Jullie krijgen heerlijke tapas voorgeschoteld en ’s avonds kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd.  Dezelfde avond kan u kiezen uit 4 bieren om uw ‘growler’ van 1,9l te vullen.

Na twee maanden, wanneer jullie brouwsel rijp is, worden jullie terug uitgenodigd in onze brouwerij om je ‘growler’ van 1,9l te vullen met je eigen creatie.

Deze formule kost € 85 (incl btw) per persoon.  Deelname met minstens 7 en maximum 14 personen.  U dient hiervoor te reserveren, we vragen 85€ voorschot. Duur: +-4h30


The private brewing experience

Tijdens deze formule maakt alleen u gebruik van onze brouwerij.  Onze meesterbrouwer begeleidt jullie minutieus, met zijn ervaring en kennis,  tijdens elke stap van het brouwproces. Van het maken van een eigen recept tot het brouwen zelf. 

Jullie krijgen heerlijke tapas voorgeschoteld en ’s avonds kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd. 

Na twee maanden, sturen we (in Brussel) uw hele brouwsel op, maar liefst 70 liter gebotteld naargelang uw wens: in flessen van 33cl of 50cl of een vat van 19 liter. Als u het vat verkiest, zal er een mobiele pomp gratis bijgeleverd worden. 

Voor deze formule wordt de brouwerij in zijn geheel voor u gereserveerd.  Deelname met minstens 7 en maximum 14 personen. Uiteraard is reserveren noodzakelijk.  De kostprijs is 1500€ excl btw. Duur: +-4h30

 

 

Een unieke ervaring

Een unieke ervaring Beerstorming is een creatief concept en een unieke ervaring. Het gaat om smaken, herinneringen en verhalen die jullie kunnen delen terwijl jullie een paar bieren degusteren....